Cover
Inhoud
5 jaar AANtWERK
Film: het najaarsevenement in 1 minuut
Trots: het boekje
Foto's
Film: het verhaal van Monique de Bruijn
Twitter

Delen

Delen

AANtWERK najaarsevenement 2018 19 november bij de Verkadefabriek in Den Bosch

5 jaar AANtWERK

Deze toppers stonden op het podium

Dit keer 2 films!

Bekijk het verhaal van Monique de Bruijn

Het jubileumboekje Trots

Blader er nog een keer doorheen

Volop foto's

Staat u erbij?

Trots op succes

"845 mensen bij 150 werkgevers"

We hebben wat te vieren

AANtWERK bestaat 5 jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Het najaarsevenement stond daarom in het teken van onze successen: mensen die we via ons netwerk aan het werk hebben geholpen, projecten die door onze partners zijn opgezet en niet te vergeten de community die we samen vormen.

Bob Hutten vertelde over zijn trots voor AANtWERK, want bij al onze leden werken er in totaal 845 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen als Monique de Bruijn (bekijk de film hier) die door wat extra steun weer aan het werk kunnen en - zoals ze zelf vertelt - nu echt gelukkig zijn. Dat gebeurt niet vanzelf. Dagelijks werken we met z'n allen hard om de mensen waar het bij ons om gaat weer succesvol mee te laten doen in de maatschappij. Tijdens het najaarsevenement kreeg u de gelegenheid om te zien van welke projecten onze mensen profijt hebben.

Meters maken op Lerend Werken bijvoorbeeld waarin er tijdens het werk, scholing wordt aangeboden om vervolgens met een praktijkverklaring op zak meer baangarantie te hebben. Iets wat door werkgevers - Wiltec en Hexspoor bijvoorbeeld - bijzonder gewaardeerd wordt. Maar ook het project rondom Vergunninghouders waarbij talent ineens heel zichtbaar en waardevol wordt. Talent uit Noordoost-Brabant is u vast ook niet ontgaan. De filmpjes waarin mensen vertellen wie ze zijn, waar ze naar op zoek zijn en wat een werkgever van ze mag verwachten zijn een groot succes. Liefst 130 mensen hebben zo een nieuwe baan gevonden. Of andersom: een werkgever hun ideale werknemer. Het is de moeite waard om eens een kijkje te nemen op hun website (klik hier). Aan een van de tafels links op het podium stond het drietal dat vertelde over de Jongerenaanpak waarbij ze zich ├ęcht focussen op onze jonge doelgroep: de medewerkers van de toekomst. Dank aan het WSP Noordoost-Brabant voor hun waardevolle bijdrage. En dan tot slot Talentvol die ervoor gaat om iedereen die wil en kan aan het werk te helpen. Enerzijds door op zoek te gaan naar werkwillenden en zo nodig aansluiting te zoeken bij bestaande partijen of initiatieven. En anderzijds door werkgevers te helpen om inclusiever te ondernemen. Allemaal onlijst door Lucas de Man die er een feestje van maakte op het podium.

We zijn er trots op dat we in 5 jaar tijd de community zijn geworden die we nu zijn. Met een fijne club mensen en een duurzaam doel. We hopen zo nog lang door te mogen gaan. Voor nu wensen we u alvast fijne feestdagen. Tot in het nieuwe jaar. Proost! 

Het najaarsevenement in 1 minuut

Trots

Impressie najaarsevenement

Foto's >>

het verhaal van Monique de Bruijn